ROSITA: Vorige levens leven, of? (brief 6)

Hé Frank!
Ik hoop dat veel goed is!
Want alles vind ik altijd een moeilijke vraag die een ingewikkeld antwoord vraagt.

Je droom! 
Ik weet helemaal niet of je het weet. Maar als je het hebt over dingen die in de familie zitten is het bij ons (Griekse kant en de Nederlandse) “rare” dromen. Mijn Griekse tante Anastasia duiden ze zelfs voor iedereen die het maar wilde. Bij een kopje Griekse koffie, die met dat koffiedik en als je die op had dan las ze die gelijk even voor je.
Dus dromen is iets wat altijd besproken werd bij ons en ik heb er al van jongs af aan een sport van gemaakt om dromen te duiden. En je weet als je iets lang genoeg doet en veel oefent, word je beter in.  Dus in de eerste plaats wil ik me storten op je droom.  
Kom ik zo terug op de rest. 
In een droom duiding stel ik je vragen die ik openlaat, zodat je zelf de gaten in kan vullen. Anders als bij mijn mediumschap waar ik mezelf graag hoor praten (hoor je me lachen?) In je droom ben je met 2 collega’s die je iets doorgeven. Ik zou zeggen zijn er 2 personen belangrijk in het leren van een vaardigheid bij jou? Ze geven je een revolver om raak te schieten, dus ik zou zeggen dat je de mediumschap kant op kunt denken. 
Dat moet ook raak zijn. (Schieten met bewijzen)
Dan zeg je, je moet boeten en die collega’s geven je ook een optie. Sterker nog is er een van deze die je wellicht “verraden heeft”? En een die je vertrouwt tot en met. Want aan je kinderen komen, die zou ik vertalen aan je kindje komen. (Mediumschap en spirit). Het feit dat je niet wakker wordt van dood gaan dat zegt iets moois want het is de “wet” in je droom dat je jezelf nooit dood ziet gaan. Dus daar neemt spirit een mooie rol over. Ze hebben je laten voelen hoe het bij een bijna-doodervaring ook voelt. Rust totale rust. 
Dus in elke sessie waar de vraag komt hebben ze geleden kun je zeggen … 

PRECIES, NEE WANT DAAR IS TOTALE RUST!

 Dat zou ik zeggen als ik mocht schieten op je droom.  En dan vraag je me iets wat een boek verdient. 

Je vraagt me over vorige levens en of ik ook zoiets heb meegemaakt. Ik zal beginnen bij mijn ervaring en dan vloeit het vanzelf over let maar op. 

Pak maar vast popcorn en wat te drinken. 

Ik heb meerdere dromen en ook meditaties die hierop lijken. Maar diegene die me te binnen schiet, is die in de “meditatie” Ik zet meditatie tussen haakjes, want ik lag op de bank met muziek te ontspannen. 

En ineens ben ik in een gebergte een landschap, het was er grijs en in de verte zag ik een gebouw aan de berg. Wit/ grijs met ruitjes en ik weet nog daar moest ik heen, ik liep op gruis en ik keek naar mijn voeten en had sandalen aan. En een witte jurk. Ik liep voorop, maar was niet alleen. Toen ik mijn armen zag, was ik een man. Dat wist ik gewoon. Ik hoorde een voorruit hard aan komen rijden van achter en deze stopte met rookwolk tot gevolg. Ik moest de auto in. Met dwang en toch voelde het goed, bekend, voelde heel vertrouwd, ik in het voertuig gepropt met die andere, ik maakte er een auto van, maar heb geen idee wat het echt was. Maar met volle vaart reden we naar dat gebouw dat ik al had gezien. Ik stond ineens op een plein. En hoorde een rare taal maar ik wist dat ze zeiden; snel heal de kinderen want ze weten dat je hier bent en dat wordt je dood. 

Ik liep naar allemaal kinderen met donker haar. En een licht getinte huid. Ik legde mijn hand op de hoofden snel en veel. En toen kwamen ze me halen. Ik weet nog dat ik geen angst had, het was goed, zo klopte het. Ik kon niet anders en wist daar is vrede. Daar was spirit dat wist ik zeker. Ik werd wakker/kwam bij wat het ook was. 

En ik dacht wat is dit? 

Ik zat in die tijd op forums en vroeg het zo hier en daar en je vorige leven was het antwoord. Maar weet je ik voelde dat het anders zat. Zelf de droom geduid en kwam niet veel verder. Nu zou ik zeggen dat het weleens een voorspelling voor mijn werk als medium kan zijn. Maar toen kwam ik er niet uit. En het vorige leven verhaal klopte in mijn beleving niet. Ik had meer het idee dat ik een leven van een vriend in sproei, zag, een helper, een gids. Maar dat werd afgedaan als onzin. Ik hield mijn mond. We spoelen even door naar jaren later. In een les van Scott waar Daniel zijn helper heerlijk aan het vertellen was over Scott en dat hij droomde en mediteerde over een ridder die op het slagveld was. Hij lachte hard en vertelt hij dacht dat hij dat was in een vorig leven. En legde uit lang en duidelijk dat hij zijn gids heel dichtbij voelde die hem zijn leven liet zien. En omdat hij mediamiek is kan het hele dichtbij alsof je het zelf bent. Ik heb gehuild O zo hard! Want daar was ineens mijn antwoord. Het antwoord dat ik intern al wist. Dus mijn antwoord dat het een gids was die zijn leven liet zien. Zo dichtbij kunnen komen omdat ik een medium ben. Dus in jouw droom buiten de duiding. Wie weet is 1 van je gidsen wel verbonden geweest met de “maffia” vandaar ook je interesse wellicht om nu in het forensische stuk zo aan de slag te gaan. Tja, Frank Ik heb nooit in reïncarnatie geloofd eigenlijk. En daar had ik mijn antwoord. En kinderen die belemmerend kunnen beschrijven voelen dus iemand in spirit alsof ze het zelf zijn. Dat brengt me dan gelijk op een wat gekke vraag misschien, maar naar aanleiding van je maffiaverhaal dacht ik. Je ziet vaak dat gidsen indianen zijn of Maria of Jezus of andere legendes. Ik heb daar best een mening over, maar ik ben zo nieuwsgierig naar de jouwe. Hoe zie je dit? En weet je wie je gidsen zijn? 

Later Rosita 

Plaats een reactie

Blog op WordPress.com.