ROSITA: “De wondere wereld van spirit.” (brief 4)

Maarssen, 4 januari 2024, 



YO FRENKY! 



Jullie ook alle goeds! En dat alle wensen dromen met acties mogen worden. Nee, ik doe niet aan goede voornemens. Ik doe het of ik doe het niet. Klinkt vrij kort door de bocht, maar is het niet. Ik weet gewoon inmiddels dat iets van binnen moet komen dat het een noodzakelijk gevoel moet zijn. Dan komt het tot uiting. Dan manifesteert het zich, dan wordt het een droom met een actie. 

Wat Goeeeddd (lees het met de stem van meneer Meiland) dat je deze stap neemt, en dat spirit je ook laat zien dat het tijd is. 
Want jij geen nieuwe opdrachten, dat is supergek. Dus daar moet een heilig plan in zitten. Een heilige begeleiding. 

Bijzonder toch hoe we soms op geen enkele wijze denken dat het zo of zo gaat lopen. En dat het dan ineens daar is. Ik hoor je nog zeggen “nou helemaal alleen Zwave zonder iets er naast ik weet het niet Rosita”.  

Super hoe dit loopt en je meegaat met de stroom, jullie meegaan met de stroom.

Je vraagt me trouwens een hoop vragen waar ik niet weet of ik ze in een brief kan beantwoorden, dan wordt het een boek. (nog een)

Maar de vraag die aansluit, is die van de bloemen naar volledig mediumschap werk overgaan. Ik moest er over nadenken, daar zal ik eerlijk in zijn. Want man das 16 jaar geleden dat ik stopte bij de bloemen. 

Ik moet dan wel helemaal terug naar het begin van mijn mediumschap ontwikkeling. Want ook bij mij ging het niet een-twee-drie.

Ik werkte inderdaad 25 jaar geleden volop in de bloemen. Ik werkte voor Regina Dijkstra die een mega goede bloemist was/is en een goed gevoel voor trends had, we waren echt top of the bloemen business. 

Ze kocht spullen, had ideeën die soms 3 jaar later pas hip werden. Ik gaf leiding aan deze toko’s. 

Met heel veel mensen in twee zaken dus. 

En voor de hobby had ik een interesse in spiritualiteit. Die interesse was mijn hele leven al, ik speelde namelijk postkantoortje met een oude vrouw waar ik nu van denk dat zei “echt” was. Toen hoorde het bij het spel. 

Maar het begin in echte interesse en hobby begon bij het boek Emed en later de Celestijnse belofte. Maar Emed was mijn eerste echt spirituele verkenning. Ik was zo verbaasd dat het normaal was. En vanuit daar ben ik op zoek gegaan naar mezelf omdat ik iets moest met mezelf na het lezen van zoveel herkenning. 

Ik kwam er al snel achter dat dit mijn ding was. En na wat opleidingen en workshops begon ik een healing praktijk. 

Tenminste spirit begon een healing praktijk want ik had het bedacht en nog niet naar buiten gebracht vroeg iemand in Maarssen, Hé Rosita je geeft toch healing? Ik stom verbaast ja gezegd en daar was mijn eerste klant. Waar van vele volgende. 

En ineens deed ik readingen. Ja, echt ineens zonder opleiding niets. Ja, een healing opleiding. Iemand vroeg me kun je dit en ik (je kent me) zei ja denk het wel wil het wel proberen. 

Na meerdere readingen. Werd het steeds drukker ben ik 1 dag minder gaan werken. Ik ging toen toch opleidingen hier en daar doen. En het werd drukker en drukker. Intuïtie trainingen gaan geven, nog dag minder werken. En toen het echt te veel werd huiskamer, avonden, demonstraties, mediumschap lesgeven en krijgen tegelijk, boze Mister B. 

Zo ben ik uiteindelijk helemaal gestopt. Man, wat was dat spannend. Met pijn in mijn buik want wat nu als ‘het’ ineens niet meer werkte? Of er kwamen geen mensen? Nou al die angsten bleken slechts een negatieve stem in mijn hoofd, want wat heeft spirit laten zien dat ze voor me zorgen. 

En uiteraard niet alleen voor mij. 

Dus ik snap je, maar ik ga je ook zeggen met de stroom meegaan. En over de angst, die ga je straks gebruiken en over 15 jaar tegen een student zeggen, joh spirit laat je niet vallen. 

Want toen ik met Zwave… 

Nou je snapt wat ik bedoel. 

Wat mooi is in je brief aan mij is dat je Mavis aanhaalt. Ze is er in de briefwisseling nu al meerder keren bij. En daardoor dacht ik ineens aan een mooi verhaal met haar die ik toch met je wil delen. Wist je trouwens dat ik haar niet gekend heb en nooit meegemaakt. Een keer tijdens een demo van haar en een ander medium. Maar niet persoonlijk als in les of iets dergelijks, ik wist dus niet veel van haar. Maar het was in Griekenland de eerste week augustus 2022 toen ik wakker werd van de raarste droom. 

Ik droomde over Mavis Patilla. Ze stond te kijken naar iets een licht zo leek het. Het beeld in mijn droom zoomde uit naar waar ze zo liefdevol en gelukzalig naar keek. Ze straalde echt. 

Toen het beeld zo ver uitgezoomd was zag ik haar staan kijken naar een man. In een grijs pak echt zon keurig mooi strak pak en de man zag ik op de rug en zij keen de man aan. De man straalde goed licht af met een vleug wit en paars nu ik het typ, zie ik het beeld zo weer voor me) om hem heen waren de mooiste vlinders, elfjes en nog wat beestjes die het best te vergelijken zijn met libellen. In allerlei kleuren en ze straalde allemaal een licht uit dat was niet normaal. Ik hoorde hem zeggen we zijn klaar voor je.

En met dat hij dat zegt, word ik wakker en type het gelijk op mijn telefoon. Ik appte dat naar een groep van medium met de vraag weten jullie of Mavis overleden is. Dit bleek niet het geval. 

Een van deze collega’s vertelde me dat Mavis een soortgelijke ervaring had toen ze net begon met mediumschap. En dat het ook in haar boek stond. Je snapt die heb ik toen gelijk besteld. Twee weken late op 22 augustus overleed ze. En ik vond het zo’n mooie gedachte dat ik dit even mocht zien. 

Wetende dat haar aardse werk erop zit. 

En nu dus aanstuurt in haar Spirituele bestaan. 

Prachtig toch. Ik schier er weer vol van als ik dit zo typ. 

Ik zal nu langzaam een einde breien aan deze brief, anders wordt het toch dat boekwerk dat ik al noemde. En ik beloof je dat ik terugkom op je andere vragen (tenminste dat hoop ik) 

Ik wil dan ook gelijk een vraag aan jou stellen. Heb je ook wel eens zo’n mooie droom ervaring gehad die we makkelijk weg kunnen wuiven als onzin? 

Ben ik benieuwd naar!

Trouwens, over boek gesproken. Morgen worden mijn boeken met een bijzonder verhaal bezorgd. Gedrukt en wel. Spannend dus ik spreek je snel weer als ik al je ander vragen beantwoord. 

Later, Rosita X

Plaats een reactie

Blog op WordPress.com.